Gjør Camping Trygg Og Morsom Med Disse Smarte Ideene

Posted by LCT_admin on
Campingguide

Å nyte det flotte utendørs på en campingtur kan være mye moro for hele familien eller bare en person alene som leter etter litt FoU. Den følgende artikkelen er full av gode råd du trenger å vite for å gjøre din neste campingtur enklere, mer praktisk og spesielt morsommere!

Når du er på camping, må du finne et ly før det blir mørkt. Når ting blir mørkt, vil du synes det er veldig vanskelig å sette opp et telt, finne ved og lage et måltid. Det er spesielt sant hvis du ikke er vant til villheten i villmarken. Unngå å være i den posisjonen; finne godt ly før solen går ned.

Ta med en stor søppelsekk for skittent tøy, og ha det sentralt, egnet for alle i festen din. La dem pakke klærne individuelt, da dette gjør det mye lettere å finne enn om du hoper det hele i en oppbevaringsboks eller pose. Ha i en tørketrommel i en pose du vil lukte frisk.

Unngå dyreliv du kan komme i kontakt med. Bjørner har blitt et ganske stort problem med bobiler. I noen parker har de vært kjent for å rive opp bagasjerommet på en bil for å få tilgang til mat. Vaskebjørn er også et stort problem på mange campingplasser. De er ikke bare smarte og kan enkelt få tilgang til matvarene dine, men de kan også bære sykdom.

Om natten lager du «bjørnposer». Knytt et tau rundt posene med maten og søpla. Finn deretter et tre og kast poser over en gren og løft til de er minst sju eller åtte meter fra bakken. Knyt tauet rundt treet så det er sikkert. På denne måten vil bjørner og andre dyr ikke kunne komme inn i maten og søppelet i løpet av natten.

Ta med rekvisita til ‘Smores. ‘Smores er en integrert del av enhver campingtur. Bare pakk graham -kjeks, sjokolade og marshmallows. Rist marshmallows, og fyll deretter til en graham -cracker/sjokoladesmørbrød. Når du har en «Smore, vil du ha» litt mer » – ta med nok til at alle kan ha minst to av dem!

Få en sovepose som er varm nok. Dette er viktig. Selv om du går på camping om sommeren, kan nettene bli veldig kalde ute i naturen. Det er soveposer som lover beskyttelse mot varierende kalde temperaturer; det er en god idé å velge en så lav temperatur som du kan finne.

Hvis du camping med andre, sørg for at det er noe tilgjengelig for å underholde alle. Det er ingenting verre enn en lei leirvenn, ettersom de hele tiden vil plage deg for aktiviteter. Snakk med familie og venner før hånden, og sørg for at de vet hvordan de skal underholde seg under turen.

Hvilken bedre måte å tilbringe den hardt opptjente ferietiden enn et opphold i skogen ved et bål? Forhåpentligvis har denne artikkelen vist deg nye og bedre måter å håndtere alle de små utfordringene ved å grove den, og vil gjøre din neste utflukt enda mer moro.

Camping I Det Store Utendørs