Gjør Din Campingtur Mer Morsom

Det er ikke noe morsommere enn camping. En av de viktigste tingene du må tenke på når du er på camping, er hvor du skal slå opp leir. Ikke alle campingplasser er skapt like, og valget du tar om campingplassen kan gjøre opplevelsen din god eller dårlig. Her er litt råd som kan hjelpe deg med å velge en god campingplass.

Ta med en stor søppelsekk for skittent tøy, og ha det sentralt, egnet for alle i festen din. La dem pakke klærne individuelt, da dette gjør det mye lettere å finne enn om du hoper det hele i en oppbevaringsboks eller pose. Ha i en tørketrommel i en pose du vil lukte frisk.

Du tror kanskje at du kan finne alt vedet du trenger for å holde bålet i gang, men det er en god sjanse for at treet blir vått. Det anbefales alltid at du tar med ekstra tre og holder det der det ikke blir vått.

Mens du camping, kan du lage enkle middager som “hobo lapskaus”. Bare ta med poteter, kjøttdeig og grønnsaker. Skjær grønnsakene og potetene på campingplassen din. Bruk stanniol som en bolle, legg ingrediensene inni og brett folien over til maten er dekket. Legg folie på varme steiner eller kullene fra bålet, og til slutt får du en velsmakende «lapskaus».

Hvis du har tatt med barna, kan du mate dem en “jungel” -frokost. Ta med små kornblandinger, saftdrikker og frukt, og ha dem bundet høyt oppe i trærne. Når barna er våkne, fortell dem at de trenger å fôre til måltidet. Det er en morsom måte å starte dagen på og noe barna kan se frem til hver morgen.

Få en sovepose som er varm nok. Dette er viktig. Selv om du går på camping om sommeren, kan nettene bli veldig kalde ute i naturen. Det er soveposer som lover beskyttelse mot varierende kalde temperaturer; det er en god idé å velge en så lav temperatur som du kan finne.

Prøv å legge til en aktivitet som har med svømming å gjøre på campingturen hvis det er mulig. Mens du er på camping ute i det store utendørs, kan det være veldig lett å gå glipp av å ta en daglig dusj. Du vil føle deg mye renere ved å svømme i kaldt vann. Derfor kommer du ikke til å savne hjemmedusjen din så mye.

Når du kommer til campingplassen din, er det første du bør gjøre å begynne å samle ved til ilden din. Du får ikke lyst til det senere, og hvis du venter til det blir mørkt, vil du ha vanskeligere for å finne veden du trenger for å holde en brann i gang. Gjør det med en gang.

Forhåpentligvis etter å ha lest rådene i denne artikkelen, har du en klarere ide om hvor du skal sette opp din neste campingplass. Husk at der du velger å sette opp leir kan være faktoren som avgjør om turen din blir morsom eller ikke, så velg klokt og forbered deg på opplevelsen for livet.

Camping In The Great Outdoors